Untitled
04 apr 2014
week 42: 28 maart t/m 3 april

Mark is op 28 ’s morgens bij Bas en Laura thuis gebleven toen ik naar de tandarts moest. Bas en Laura hebben allebei lief gespeeld. ’s Middags zijn we boodschappen gaan doen en daarna bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest, die vandaag weer zijn thuisgekomen van vakantie. We hebben foto’s gekeken en Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
Op 29 maart hebben Bas en Laura erg fijn samen op de grond gespeeld. Het was erg zonnig. We zijn ’s middags naar de speeltuin gewandeld, waar Mark en ik om de beurt met Laura op de schommel gezeten hebben. We zijn langs de pauwen en de haan gewandeld en daarna heeft Laura nog even in de tuin gespeeld. Bas en Laura hebben samen in bad gespeeld.
We zijn op 30 maart bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique en Esther waren er ook. We hebben fijn buiten gezeten en Laura heeft ook even op een deken op het gras gespeeld. Toen ze moe werd, heeft ze even boven in het ledikantje geslapen.
Op 31 maart zijn we naar de bibliotheek geweest. Daarna hebben we nieuwe schoenen gekocht voor Bas. Tante Maartje en Eline kwamen bij de schoenwinkel binnen toen we daar waren. We zijn met zijn allen bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken.
We zijn op 01 april naar de winkel gewandeld. Thuis hebben we lekker in het zonnetje wat gedronken en een koekje gegeten.
Op 02 april zijn we bij Dorine en Mats op bezoek geweest. Laura heeft even op een deken in de tuin gelegen, verder heeft ze lekker op schoot van het mooie weer zitten genieten. ’s Middags hebben Bas en Laura in de tuin gespeeld. Ik had Laura op een deken neergelegd en zei dat ik speelgoed voor haar ging halen. Toen zei Bas: “Dat doet ik wel even”, hij rende naar binnen en kwam met zijn handen vol met alles wat hij uit de box had kunnen vissen weer naar buiten gerend.
We zijn op 03 april ’s morgens vroeg naar de winkel gewandeld. ’s Middags wilde Laura niet gaan slapen. Ze heeft fijn gespeeld toen ik aan het poetsen was en net als Bas vindt ook Laura de stofzuiger erg interessant. Lieke, Julian en Sophie kwamen op bezoek. Laura heeft nog even wat gedronken en is daarna dan toch gaan slapen.
Laura speelt steeds vaker buiten de box. Dan ligt ze eerst op een deken, maar daar rolt ze al snel vanaf. Ze kan zich prima vermaken met het speelgoed of met zomaar wat heen en weer rollen. Ook kan ze al een tijdje rechtop blijven zitten als we haar neer zetten maar ze gaat nog niet zelf zitten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative